Alla inlägg under februari 2008

Av Birger - 16 februari 2008 11:15

Bilden är en scen ur August där jag agerade Stins. 


Nästan klarblå himmel och minus fem grader. Lite pudersnö täcker gräset, men knappt tillräckligt att dra kälken på. Jag skall dra hem ved från min röjning. Går det inte i dag får jag vänta.

  Till kvällen väntar Statistföreningens Guldtackegala, där olika priser skall utdelas, för bästa statistinsats bl.a Jag skall underhålla med någon visa är det tänkt, så gitarren skall med. Något produktionsbolag skall få "Dojan" för att dom inte har skött om oss statister ordentligt. Det är vi som befolkar den svenska filmen.

  I går kväll ringde dom från SVT om ett litet sketchinslag, där dom behövde en gubbe som jag, fast lite äldre. Det blir till att förställa sig lite då och ta fram käppen. Inspelning torsdag morgon.

ANNONS
Av Birger - 16 februari 2008 10:09

Triple and Touch and The Railers     Pressbild

Fredagskvällen ägnades i första hand åt "På spåret" med spännande semifinal, som togs hem av Lennart Dahlgren och Cecilia Hagen. "Hoa-hoa" klämmer på sitt Stockholmsidiom ur sig en del obetalbara kommentarer  som väl tävlar med Oldsbergs Göteborgska ordvitsar. 
  Själv gladde jag mig speciellt åt att kunna några av följdfrågorna, som dom gick bet på i burarna. det är ju en del av nöjet med frågeprogram, att man kan vara med själv hemma i soffan.

  Sen är ju musiken en stor del av behållningen. Dom gör inte många nummer, men som dom gör dem. Kapellmästare och arrangör Håkan Glänte måste ha en eloge för det.


TV
ANNONS
Av Birger - 15 februari 2008 16:42

Jag har snart skrivit blogg i ett år på Aftonbladets bloggsida. Men nu ledsnade jag, när sidan fylldes av reklamskyltar, t.o.m under texten jag just lagt in. Det får vara någon måtta. I rekalmkanalerna på TV styckas filmer och serier sönder till hackmat av reklamavbrotten. Nu blev det lika illa i den egna texten. Så nu prövar jag ny terräng för mina ord och bilder. Förhoppningsvis följer en del trogna läsare med och förhoppningsvis får jag även nya. Som testbild använder jag ett ögonblick vid sjön Sottern i Roslagen, när solen plötsligt bröt igenom den envetna molnmattan.

Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se