Alla inlägg den 15 maj 2008

Av Birger - 15 maj 2008 11:54

Kommundirektören har fått sparken, därför att hon misskött sitt arbete, så att flera duktiga chefstjänstemän har sagt upp sig och förvaltningarna står utan ledning. För detta kräver hon fem miljoner i avgångsvederlag. Jag har just suttit och diskuterat möjligheten att få ett avgångsvederlag på 75.000 kr för mina återstående sex månader till pensionen. Det är vad den damen har haft i månadslön för att ställa till allt detta elände. Visst har det ett visst underhållningsvärde att betrakta detta förhållande.

Av Birger - 15 maj 2008 09:48

Gårdagen gick mycket åt till att reparera hålen i väggar och golv och återställa ordningen. Återstår finputsen, men den skall få vänta tills jag är säker på att operationen lyckats. Detr har varit så många svängar fram och tillbaka med det här, så man har börjat tappa tron på att det verkligen gick att fixa. Allt tyder emellertid på det just nu. Dom där två sista orden var bestämt också en brasklapp.

  Var också en tur till Norrtälje med papper till skattmasen och för att affischera för vår lilla bod.

  Kallt och blåsigt. Temperaturen sjönk 20 grader på ett dygn. Kvällen lämpade sig för musikövning och det skall det bli även i dag, för reparationen tog all energi under ett par dygn. Men i dag får det även bli en motionstur utomhus, trots kylan. Nu finns dels en spelmansstämma i Knutby på söndag och dels Skärgårdsmässan i slutet av månaden att öva inför. Känns alltid mer motiverat då.

Ovido - Quiz & Flashcards