Alla inlägg den 22 mars 2008

Av Birger - 22 mars 2008 23:37

Har haft förmånen att umgås med denna lilla dam ett antal timmar denna dag och hennes föräldrar förstås, men dom har ju biroller just då. På tolfte dagen är blicken mycket medvetet granskande och aptiten strålande. Vi hann med två promenader i kallblåsten och har för övrigt tagit det mycket lugnt.

  Såg finalen på TV-stjärnan innan jag for hem och tycker att rätt person vann. De andra har goda förutsättningar att bli programledare ändå.

Av Birger - 22 mars 2008 08:08

Eftersom jag för tillfället är gräsänkling kunde jag sappa hur som helst mellan kanaler och apparater i går kväll. Bandade "Så ska det låta" medan jag sappade mellan "Let's dance" och "America's funniest home videos", "Hjälp" och en halvbra svensk thriller. Glada mat-Tina gick vidare och skall begå finalen mot gamle speedwayvärldsmästaren Tony Richardsson, lustig och oväntad utveckling av deras karriärer.

  "Så ska det låta" blev en klar seger för Anna Sahlin och PeterJohansson, som med charm, glädje och musikalitet fick Carola och Andreas Johnsson att verka bleka och oerfarna. Så detta var väl ingen revanch för Carola, som någon tidning hade på löpet.

  Humorprogrammet "Hjälp" balanserar på gränsen till det pinsamma, så skrattet fastnar gärna på halva vägen. Sissela Bens figur "Filippa" tar nästan de bästa poängerna, yngst i gänget och med helt egen profil.

Ovido - Quiz & Flashcards