Alla inlägg den 5 augusti 2009

Av Birger - 5 augusti 2009 21:34

Vaknade halv fem och steg upp och bakade matbröd. Det var klart halv sju och jag tyckte då jag var värd en kopp kaffe. Därefter sömn en timme innan jag for till vårdcentralen och lät dom ta den månatliga sänkan. Jag var snarstucken och for därefter hem via affären. Dottern med familj föranmälde besök och kom efter ett par timmar fyllda av saker att berätta från Norrland och annat trevligt. Lilla Tove kunde en massa nya ord och hade fullt upp bland bärbuskarna, i badbaljan och i gungan, och fort går det över gräsmattan och på nya upptäcktsfärder.

  En rejäl gammal sekretär anlände till verkstan. Den skall jag stifta närmare bekantskap med under de närmaste dagarna. Strax därpå anlände också ett par världsstjärnor, en sångsolist och en cellist från Londons filharmoniker. De hade sett min skylt om självplock, så jag placerade dem i hallonlandet och där höll dom sig lugna en god stund.

  Annars var det väl inget speciellt. Jo, visst ja! Jag beslöt ju att ändra mitt utseende också, sånt är ju så populärt. Men jag lade inte till, jag drog ifrån. Det blev väldigt prydligt. Omgivningen kommer att bli förvånad, men jag hade fullt stöd av dottern och hennes sambo, så jag räds icke att möta omvärldens blickar. Alltid retar det nån.

  Till kvällen tog jag en cykeltur ut i naturen och njöt av stillheten i sommarkvällen. Då var det fortfarande 23 grader ute. Sommarn har kommit.

Ovido - Quiz & Flashcards